Martin Urbánek 21.02.2007 20:28:32

Odpověď je na emailu :-) i s přílohou, u které jsem se včera moc navztekal s jistou šelmou :-))) (a možná někoho i urazil) Navrhuji spolupráci obou webů o VVP, myslím tím rozdělení konkrétních témat, ikdyž konkurence je nejlepší motor. Ale jsem jen pouhý čtenář, záleží na webmastrech.
Docela by mne zajímalo, kdo je který "Berg"? :-)
Co tak asi mohli pétépaci na Žárovicích stavět, to mě zajímá, ale odpověď nenacházím. Má někdo projitý prostor za pěchotní střelnicí Žárovice, která stále funguje pro speciální prostějovské jednotky?

Buchtelberg 21.02.2007 13:35:12

Pozůstatky ústupu a zkouška raznice metra??? to mě zajímá! Chtělo by to probrat osobně. Jinak jsem si uvědomil, že pétépáckej lágr byl údajně i u Žárovic...

Martin Urbánek 21.02.2007 13:26:06

Nepevnostním průzkumem jsem myslel pozůstatky ústupu německé armády v květnu 1945 kolem Ferdinandska (i jinde) a (snad) zkoušky raznice metra tamtéž. O demolici "objektů" slyším poprvé, ale nedivil bych se. Předpokládám, že máš na mysli objekty v těsné blízkosti Ferdinandska - bývalý park techniky. "Jedna paní " povídala něco o stáji pro generálské koně :-)))

Silberberg 21.02.2007 12:31:07

To Kristina:Vidím že sis změnila mail používáš ještě ten starej???
To Martin Urbánek-Prodiskutujte to z Buchtelbergem a my se pak na tebe obrátíme a domluvíme se na poprobnostech.Jo cos mylel tím nepevnostním průzkumem,a prej údajně armáda provádí demolici objektů kolem zámečku Ferdinandsko co je na tom pravdy???